Medewerkers

Bestuur Gezondheidsuniversiteit reeks 12

Anita SomersAnita Somers - Voorzitter 
Mijn naam is Anita Somers, ik ben 20 jaar en derdejaars geneeskundestudent. Afgelopen reeks heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met de financiën en logistieke organisatie rondom de reeks. Ik vond dit geweldig om te doen en ben dan ook ontzettend enthousiast om samen met het bestuur weer een leerzame en interessante reeks neer te zetten. Tijdens reeks 12 zal ik als voorzitter het overzicht in de organisatie proberen te houden. Ik kijk er erg naar uit om voor u opnieuw vijf boeiende avonden te organiseren! Hopelijk tot dan!

Lotte van LoonLotte van Loon - Publieke Relaties 
Mijn naam is Lotte van Loon, ik ben 20 jaar oud en tweedejaars geneeskundestudent. Vorige reeks heb ik mee kunnen kijken met het bestuur en mogen proeven van het enthousiasme van de deelnemers. Deze reeks zit ik zelf in het bestuur en bekleed ik de functie ‘Publieke Relaties’. Ik ben dus onder andere het gezicht achter de berichtjes op de site en Facebook. Ik ben daarnaast het aanspreekpunt voor de deelnemers, dus mocht u vragen of opmerkingen hebben spreek me dan zeker even aan! Ik kijk er naar uit om weer een leuke reeks neer te zetten. Ik hoop u te zien bij reeks 12 van de Gezondheidsuniversiteit!

Olga van MiddelkoopOlga van Middelkoop - Inhoud
Mijn naam is Olga van Middelkoop, ik ben 22 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent. De vorige reeks heb ik de functie ‘Publieke Relaties’ vervuld en de aankomende reeks zal ik de functie ‘Inhoud’ bekleden. Dit betekent dat ik voor elke avond interessante sprekers regel en inhoud geef aan de avonden. Dit doe ik onder meer door het verzorgen van informatie over de onderwerpen. Tijdens reeks 11 heb ik ontzettend genoten van het enthousiasme van de deelnemers en ik kijk weer erg uit naar reeks 12. Ik hoop dat we weer leuke en leerzame avonden voor u zullen neerzetten en dat deze u goed bevallen. Ik heb er in ieder geval zin in, hopelijk u ook en tot 16 mei!

Lotte VeldhuizenLotte Veldhuizen - Financiën en Logistiek
Mijn naam is Lotte Veldhuizen, ik ben 21 jaar oud en ik ben momenteel derdejaars geneeskundestudent. Nadat ik in reeks 11 vooral met de inhoud bezig ben geweest, zal ik in reeks 12 de functie Financiën en Logistiek gaan vervullen. Ik ga mijn uiterste best doen om de avonden goed te laten verlopen. Verder zorg ik ervoor dat alles voor het college, tijdens de infomarkt en tijdens de onderwijsgroepen klaar staat. Daarnaast regel ik natuurlijk ook de financiën van de reeks. Ik kijk ontzettend uit naar de nieuwe reeks en hoop dat we als bestuur weer een mooie reeks mogen neerzetten.

Juliette Klein HesselinkJuliette Klein Hesselink - Innovatie en Expansie
Mijn naam is Juliette Klein Hesselink, ik ben 19 jaar oud en tweedejaars geneeskundestudent. Dit is mijn eerste reeks in het bestuur van de gezondheidsuniversiteit en ik zal de functie ‘Innovatie en Expansie’ bekleden. Dit betekent dat ik me ga bezighouden met vernieuwing binnen de gezondheidsuniversiteit. Daarnaast ben ik actief betrokken bij externe projecten die worden georganiseerd door de gezondheidsuniversiteit zoals ‘Gezondheidsuniversiteit: verdiept’ en ‘Gezondheidsuniversiteit MedSchool’. Voor ideeën of vragen hierover kunt u altijd bij mij terecht. Ik kijk ernaar uit om een mooie reeks voor u neer te zetten, samen met de anderen binnen het bestuur!