Medewerkers

Bestuur Gezondheidsuniversiteit reeks 13

Lotte van LoonLotte van Loon - Voorzitter
Mijn naam is Lotte van Loon, ik ben 20 jaar oud en ondertussen derdejaars geneeskundestudent. Vorige reeks heeft u mij misschien al zien rondlopen als bestuurslid. Toen was ik voor de functie ‘Publieke Relaties’ het gezicht achter de berichten van onze site en Facebookpagina en was ik het aanspreekpunt voor u, als deelnemer. Deze reeks kunt u mij tegenkomen in de rol van ‘Voorzitter’. Ik zal in deze rol onder andere de avonden openen en zorgen dat de avonden weer op rolletjes verlopen. Ik werk met veel enthousiasme mee aan dit project en denk dat we samen weer een mooie reeks neer gaan zetten! Ik hoop u dan ook te zien bij reeks 13 van de Gezondheidsuniversiteit!

Malou ThijssenMalou Thijssen - Publieke Relaties 
Hallo, ik ben Malou Thijssen, ben 22 jaar oud en zit in jaar drie van de studie geneeskunde. Voor de aankomende reeks ga ik de functie ‘Publieke Relaties’ bekleden. Dit betekent dat ik het gezicht ben achter alle promo die u voorbij ziet komen en dat ik onze website en Facebookpagina beheer. Ook zal ik het aanspreekpunt zijn voor alle deelnemers. Wanneer u een vraag heeft, kunt u altijd terecht bij mij. Ik heb heel veel zin om nog meer mensen enthousiast te maken om deel te nemen aan reeks 13 van de Gezondheidsuniversiteit. Ik ben er van overtuigd dat we de ‘Vergeten organen’ weer aan het daglicht kunnen brengen. Ik kijk er naar uit om samen met de rest van het bestuur een geweldige reeks neer te zetten.

Juliette Klein HesselinkJuliette Klein Hesselink - Inhoud
Ik ben Juliette Klein Hesselink, 20 jaar oud en zit in het derde jaar van de opleiding geneeskunde. Vorige reeks heb ik de functie ‘Innovatie en Expansie’ ingevuld en aankomende reeks mag ik een nieuwe uitdaging aan gaan. Ik zal namelijk de functie ‘Inhoud’ gaan bekleden. Dit betekent dat ik vorm mag geven aan de invulling van de avonden, met interessante onderwerpen, posters en leuke sprekers. Ik heb erg veel zin in de nieuwe reeks, en hoop u dan te zien!

Ise van OssIse van Oss - Logistiek & Expansie
Ik ben Ise van Oss, ik ben 19 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent aan. Ik zal deze reeks voor het eerst een plek binnen het bestuur van de Gezondheidsuniversiteit bekleden en dit met de functie Logistiek & Expansie. Dit betekent dat ik mijn uiterste best ga doen om de avond op rolletjes te laten verlopen. Ik zal ervoor zorgen dat alles klaar staat voor de onderwijsgroepen en de informatiemarkt. Ik regel hiervoor onder meer de catering. Daarnaast houd ik me buiten de reeks ook bezig met externe projecten van de Gezondheidsuniversiteit zoals MedSchool en Gezondheidsuniversiteit Verdiept in samenwerking met Brightlands. Ik kijk er naar uit om samen met de overige bestuursleden een geweldige reeks voor u neer te zetten.

Daan van DoornDaan van Doorn - Financiën & Expansie
Mijn naam is Daan van Doorn, ik ben 20 jaar oud en ben derdejaars geneeskundestudent. Dit is mijn eerste reeks in het bestuur van de Gezondheidsuniversiteit en ik zal de functie ‘Financiën & Expansie’ bekleden. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de financiën van de reeks. Naast het organiseren van deze reeks houd ik mij binnen de Expansiecommissie ook actief bezig met externe projecten die worden georganiseerd door de Gezondheidsuniversiteit, waaronder de MedSchool en ‘Gezondheidsuniversiteit Verdiept’, deze laatste in samenwerking met Brightlands Maastricht Health Campus. Reeks 13 belooft weer leerzame en boeiende avonden te hebben en ik hoop u allen te zien dit najaar!