Medewerkers

Bestuur Gezondheidsuniversiteit reeks 14

Foto MalouMalou Thijssen – Voorzitter

Hallo, ik ben Malou Thijssen, ben 22 jaar oud en zit in jaar drie van de studie Geneeskunde. Vorige reeks hebben jullie mij waarschijnlijk al rond zien lopen tijdens de reeks, want toen had ik de functie ‘Publieke Relaties’. Voor reeks 14: ‘Ik ben toch niet gek?!’ vul ik de rol van ‘Voorzitter’ in. Ik zal de avonden openen en zorgen dat de rest van de reeks een groot succes wordt. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar met een heel leuk bestuur en een grote groep van studenttutoren. Ik heb dan ook weer super veel zin om ook deze reeks tot een groot succes te maken. Ik hoop u graag weer te zien op woensdag 22 mei!

 

Foto NielsNiels ten Raa – Financiën & Logistiek 

Ik ben Niels ten Raa, 20 jaar oud en tweedejaars geneeskundestudent. Dit zal de eerste reeks zijn dat ik een bestuursfunctie bekleed. Tijdens deze reeks zal ik de financiële en logistieke taken op mij nemen. Ik zal er dus voor zorgen dat alles tijdens deze avonden aanwezig is. Daarnaast regel ik het budget, zodat u ook van de volgende gezondheidsuniversiteitreeksen kan genieten. Ik kijk erg uit naar aankomende reeks en hoop dat u erbij zult zijn!

 

 

 

Foto EvaEva Claassens – Publieke Relaties 

Ik ben Eva Claassens, ik ben 19 jaar oud en tweedejaars geneeskundestudent. Dit is mijn eerste reeks als bestuurslid van de Gezondheidsuniversiteit. Ik zal de functie ‘Publieke Relaties’ vervullen, dit wil zeggen dat ik het gezicht ben achter alle promotie die u voorbij ziet komen, onder meer op onze website en Facebookpagina. Ook ben ik het aanspreekpunt voor alle deelnemers. Ik heb erg veel zin om een geweldige reeks voor u neer te zetten met de rest van het bestuur en hoop u allen te zien!

 

 

 

Foto DaanDaan van Doorn - Inhoud

Mijn naam is Daan van Doorn, ik ben 20 jaar oud en ben derdejaars geneeskundestudent. Dit is mijn tweede reeks in het bestuur van de Gezondheidsuniversiteit en ik zal deze keer de functie ‘Inhoud’ bekleden. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de inhoud van de colleges, informatieboekjes, posters en voor het uitnodigen van leuke sprekers. Naast het organiseren van deze reeks houd ik mij binnen de Expansiecommissie ook actief bezig met het externe project ‘Gezondheidsuniversiteit Verdiept’ in samenwerking met Brightlands Maastricht Health Campus. Reeks 14 belooft weer leerzame en boeiende avonden te hebben en ik hoop u allen te zien dit voorjaar!

 

 

Foto IseIse van Oss – Innovatie & Expansie

Hallo allemaal, ik ben Ise van Oss, ik ben 20 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent. Ik zal deze reeks de functie ‘Innovatie & Expansie’ bekleden. Dit betekent ik me vooral bezig houd met externe projecten, zoals de Gezondheidsuniversiteit Verdiept in samenwerking met Brightlands Maastricht Health Campus en de Gezondheidsuniversiteit MedSchool. Tijdens de Verdiepingscolleges zal ik er, samen met de expansiecommissie, voor zorgen dat u meer te weten komt over de ontwikkelingen van wetenschappelijk onderzoek binnen de geneeskunde en met MedSchool geven we lessen over het menselijk lichaam aan 5VWO studenten. Ik kijk er naar uit om weer mooie reeksen neer te zetten samen met de rest van het bestuur en de expansiecommissie. Ik hoop u dan ook te zien bij reeks 14 van de Gezondheidsuniversiteit en bij Gezondheidsuniversiteit Verdiept!