Medewerkers

Bestuur Gezondheidsuniversiteit reeks 15

Foto TessaTessa Teunissen – Financiën & Logistiek 

Hallo, ik ben Tessa Teunissen, 21 jaar oud en momenteel derdejaars geneeskunde student. Dit zal mijn eerste reeks zijn waarin ik een functie binnen het bestuur van de Gezondheidsuniversiteit Maastricht zal vervullen. Ik zal tijdens reeks 15 gaan zorgen voor de Financiën en Logistiek. Ik ga mijn best doen om de logistieke zaken in orde te maken en de financiën voor de Gezondheidsuniversiteit Maastricht zorgvuldig bij te houden. Reeks 14 was een groot succes, dus we gaan proberen om van reeks 15 weer zo’n groot succes te maken. Ik kijk uit naar de komende reeks en ben heel benieuwd hoe deze weer gaat verlopen! Ik hoop u allen te zien vanaf 20 november 2019. ​

Foto AmberAmber Hameleers – Publieke Relaties 

Ik ben Amber Hameleers, 20 jaar oud en ben derdejaars geneeskundestudent. Het is de eerste reeks die ik mag organiseren en tijdens deze reeks vervult ik de functie ‘Publieke Relaties’. Jullie zullen mij vooral terugzien als het gezicht achter alle promotie die u voorbij gaat zien komen, zoals bijvoorbeeld op Facebook of op de website. Verder ben ik het aanspreekpunt en kunt u met al uw vragen bij mij terecht, dus schroom vooral niet om op mij af te stappen. We gaan met z’n allen ons uiterste best doen om er weer een succesvolle reeks van te maken en ik kijk ernaar uit u daar te zien ! 

Foto RosaRosa Visser - Inhoud

Ik ben Rosa Visser, 20 jaar en derdejaars geneeskundestudent. Dit is de eerste reeks van De Gezondheidsuniversiteit waaraan ik meewerk. Jullie zullen mij leren kennen als het bestuurslid dat de functie ‘Inhoud’ bekleedt. Ik bepaal de inhoud van de colleges, informatieboekjes en posters. Verder ben ik verantwoordelijk voor het uitnodigen van en contact onderhouden met de sprekers voor de lezingen. Heeft u leuke ideeën voor deze reeks, of zelfs al voor die hierna? Aarzel dan niet om op mij af te stappen!

Foto NielsNiels ten Raa – Innovatie & Expansie

Hallo, ik ben Niels ten Raa. Ik ben 20 jaar en inmiddels een derde jaars geneeskunde student. Mogelijk kent u mij nog van afgelopen reeks. Tijdens reeks 14 heb ik de functie ‘Logistiek en Financiën’ bekleed. Aankomende reeks zal ik gaan over de functie ‘Expansie en Innovatie’. Dit betekend dat ik verantwoordelijk ben voor het organiseren van de ‘Gezondheidsuniversiteit Verdiept’. De extra reeks waarin wij u lopende onderzoeken en nieuwe technieken binnen de gezondheidszorg laten zien. Daarnaast zet ik de Medschool reeksen op. Deze reeksen bieden wij aan 5 VWO leerlingen aan, zodat zij alvast in aanraking kunnen komen met wat een arts doet. Natuurlijk ben ik ook nog betrokken bij de normale reeksen, al is dit meer een ondersteunende rol. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in en hoop u dan ook (weer) aankomende reeks te zien!