Organisatie & medewerkers

Bestuur Gezondheidsuniversiteit reeks 16

Bram Bram - Voorzitter

Ik ben Bram Roelofs, 21 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent. Dit is mijn tweede reeks als bestuurslid van de Gezondheidsuniversiteit. Doordat vorige reeks vroegtijdig geannuleerd is, hebt u mij helaas niet zo goed leren kenen. Tijdens deze eerste online reeks zult u mij wel leren kennen, en wel als voorzitter. Samen met een heel leuk bestuur en een grote groep aan studenttutoren gaan we met plezier weer een geweldige reeks voor u neerzetten. Ik kijk ernaar uit u daar te zien!

 

Charlotte Charlotte - Innovatie en Expansie

Hallo, ik ben Charlotte Wiersma, 20 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent. Dit wordt mijn eerste reeks aangezien de vorige reeks niet door kon gaan. Ik ga de functie Innovatie en Expansie op me nemen. Dat betekent dat ik de nieuwsbrieven zal schrijven en verantwoordelijk ben voor de Verdiept reeks in maart. Ik heb er heel veel zin in en hoop dat alles met aanpassingen dit keer wel door kan gaan!

 

Yu FanYu Fan - Publieke Relaties

Ik ben Yu Fan Chen, 21 jaar oud en ik ben een derdejaars geneeskunde student. Dit is de eerste reeks van de Gezondheidsuniversiteit die ik mag organiseren waarbij ik de functie Publieke Relaties zal vervullen. Jullie zullen mij vooral terugzien als het gezicht achter alle promotie die voorbij komt, zoals bijvoorbeeld op Facebook of op onze site. Het zal tevens de allereerste online reeks zijn van de Gezondheidsuniversiteit en wij gaan ons best doen om alles zo soepel mogelijk te doen verlopen! Voor al uw vragen kunt u ook bij mij terecht, dus schroom vooral niet om op mij af te stappen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

FleurFleur - Inhoud

Ik ben Fleur Cremers, ik ben 21 jaar en vierdejaars University College Maastricht student. Dit is de eerste reeks van De Gezondheidsuniversiteit waaraan ik meewerk. Jullie zullen mij leren kennen als het bestuurslid dat de functie ‘Inhoud’ bekleedt. Ik bepaal de inhoud van de colleges, informatieboekjes en posters. Verder ben ik verantwoordelijk voor het uitnodigen van- en contact onderhouden met de sprekers van de lezingen. Heeft u leuke ideeën voor deze reeks, of zelfs al voor die hierna? Aarzel dan niet om op mij af te stappen! Samen met mijn bestuur en een grote groep aan studenttutoren gaan we, desondanks het online formaat, ons best doen om weer een geweldige reeks voor u neerzetten! Ik kijk ernaar uit u daar te zien!