Gezondheidsuniversiteit verdiept

Gezondheidsuniversiteit Verdiept

Naast de reguliere reeksen van de Gezondheidsuniversiteit vindt er jaarlijks een verdiepingsreeks plaats. De reeksen van de 'Gezondheidsuniversiteit verdiept' bieden inzicht in de voortgang en de implicaties van wetenschappelijk onderzoek en zorginnovaties. Deze reeks is bedoeld om geïnteresseerden te informeren over moderne ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Voor de lezingen vragen we bedrijven die in of rondom Maastricht gevestigd zijn om iets te komen vertellen. Diverse onderzoekers, artsen en bedrijven bieden u tijdens drie college-avonden een afwisselend en prikkelend programma door middel van demo's en presentaties en nemen u mee in innovaties die de wereld van morgen zullen vormen..

In Maart 2023 zal een nieuwe Verdiept reeks starten met als thema: 'Artificiële Intelligentie en gezondheid(szorg)'. Zie het kopje 'Nieuwe reeks' voor meer informatie.

De Gezondheidsuniversiteit verdiept is een initiatief van studenten van het Maastricht UMC+ i.s.m. de Brightlands Maastricht Health Campus. Studium Generale ondersteunt dit initiatief van harte en neemt de verdiepingsreeksen op in hun programma.

Nieuwe reeks Gezondheidsuniversiteit Verdiept

 

 

 

Locatie Gezondheidsuniversiteit Verdiept

De verdiepingsreeksen vinden plaats in de Blauwe zaal van het UNS50 aan de Universiteitssingel 50, 6229 ER Maastricht (LET OP: dit is een andere locatie dan die van de reguliere reeksen van de Gezondheidsuniversiteit). Het gebouw ligt achter het Maastricht UMC+ en is zowel bereikbaar met de auto als met de fiets. Neemt u het openbaarvervoer, dan kunt u uitstappen bij de halte van het MUMC en eromheen lopen naar de universiteitssingel. Klik hier voor de routebeschrijving vanaf uw adres

Meer over Studium Generale

Meer over Brightlands Maastricht Health Campus

Sluit de enquête