Gezondheidsuniversiteit verdiept

Naast de reguliere reeksen van de Gezondheidsuniversiteit vindt er jaarlijks een verdiepingsreeks plaats. De reeksen van de 'Gezondheidsuniversiteit verdiept' bieden inzicht in de voortgang en de implicaties van wetenschappelijk onderzoek en zorginnovaties. Diverse onderzoekers, artsen en bedrijven bieden u tijdens drie college-avonden een afwisselend en prikkelend programma door middel van demo's en presentaties.

DE VERDIEPINGSREEKS IN MAART MET HET THEMA 'INNOVATIES IN MEDISCHE APPARATUUR IS GECANCELT. Meer informatie

De Gezondheidsuniversiteit verdiept is een initiatief van studenten van het Maastricht UMC+ i.s.m. de Brightlands Maastricht Health Campus. Studium Generale ondersteunt dit initiatief van harte en neemt de verdiepingsreeksen op in hun programma.

Locatie Gezondheidsuniversiteit verdiept

De verdiepingsreeksen vinden plaats in de Jo Ritzenzaal van het BioPartner gebouw aan de Oxfordlaan 55 6229 EV Maastricht (LET OP: dit is een andere locatie dan die van de reguliere reeksen van de Gezondheidsuniversiteit). Het gebouw ligt naast het Maastricht UMC+ en is zowel bereikbaar met de auto als met de fiets en openbaar vervoer. Klik hier voor de routebeschrijving vanaf uw adres

Locatie

Meer over Studium Generale

Meer over Brightlands Maastricht Health Campus