Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Gezondheidsuniversiteit

Indeling college-avonden

Reeksen op de universiteit

Heeft u altijd al willen weten hoe een avond Gezondheidsuniversiteit eruit ziet? Hieronder zetten wij een avond voor u op een rij:

18.30 - U kunt zich aanmelden voor de avond. Hier krijgt u een handout van de college slides van die avond en het informatieboekje. 

18.45 - De collegezaal gaat voor u open en u kunt plaatsnemen in de zaal. 

19.00 - Start van de lezing

Impressie postermakt

20.00 - Einde van de lezing en start van de postermarkt. Tijdens de postermarkt kunt u genieten van een kopje koffie/thee/sap met een gezonde snack. De studenttutoren zullen u uitleg geven over de verschillende posters en er is gelegenheid om vragen te stellen. 

20.30 - Start onderwijsgroep, in een kleine groep (±8-10 deelnemers) kunt u onder begeleiding van een studenttutor vragen stellen, de stof bespreken, stellingen beantwoorden en eventueel de praktijk onderdelen uitvoeren. 

21.30 - Einde van de avond. 

De avondindeling van de online reeksen ziet er iets anders uit

Wij maken voor onze online reeksen gebruik van Zoom. U krijgt van ons een mailtje met daarin de gegevens van het webinar. U kunt op de link klikken en dan komt u automatisch in de Zoom webinar terecht. 

19.00 - Start van de lezing.

Gezondheidsuniversiteit bestuur

20.00/20.15 - Einde van de lezing, u krijgt even 10-15 minuten pauze zodat wij iedereen in het juiste "zoom-lokaal" kunnen plaatsen. 

20.15/20.30 - Start van de onderwijsgroep.  In een kleine groep (±8-10 deelnemers) kunt u onder begeleiding van een studenttutor vragen stellen, de stof bespreken en stellingen beantwoorden.

21.30 - Einde van de avond. 

Sluit de enquête