Indeling college-avonden

Reeksen op de universiteit

Heeft u altijd al willen weten hoe een avond Gezondheidsuniversiteit eruit ziet? Hieronder zetten wij een avond voor u op een rij:

18.30 - U kunt zich aanmelden voor de avond. Hier krijgt u een handout van de college slides van die avond en het informatieboekje. 

18.45 - De collegezaal gaat voor u open en u kunt plaatsnemen in de zaal. 

19.00 - Start van de lezing

Impressie postermakt

20.00 - Einde van de lezing en start van de postermarkt. Tijdens de postermarkt kunt u genieten van een kopje koffie/thee/sap met een gezonde snack. De studenttutoren zullen u uitleg geven over de verschillende posters en er is gelegenheid om vragen te stellen. 

20.30 - Start onderwijsgroep, in een kleine groep (±8-10 deelnemers) kunt u onder begeleiding van een studenttutor vragen stellen, de stof bespreken, stellingen beantwoorden en eventueel de praktijk onderdelen uitvoeren. 

21.30 - Einde van de avond. 

De avondindeling van de online reeksen ziet er iets anders uit

Wij maken voor onze online reeksen gebruik van Mediasite. U krijgt van ons een mailtje met daarin de gegevens van de colleges. De colleges van de reeks zullen worden opgenomen en zijn later terug te kijken via de link. Sinds reeks 20 kunt u bij online deelname niet meer meedoen aan de onderwijsgroep. 

Gezondheidsuniversiteit bestuur
Sluit de enquête