Gezondheidsuniversiteit

Indeling college-avonden

Er zijn een aantal aanpassingen deze online reeks. In deze tabel kunt u de verschillen zien.

 

Online avond

Fysieke avond

Indeling avond

Lezing en onderwijsgroep*

Lezing, informatiemarkt en onderwijsgroep

Tijd

19:00 – 21:00*

19:00 – 21:30

Certificaten

De certificaten worden digitaal per e-mail verstuurd.

De certificaten worden uitgedeeld bij de laatste avond.

Infoboekjes

De infoboekjes worden digitaal per e-mail verstuurd.

De infoboekjes worden uitgedeeld voorafgaand aan de lezing.

*Voor meer informatie, zie tekst hieronder.

Online avond

Zo ziet een online avond van de Gezondheidsuniversiteit uit:

18:45-19:00 – Klik op uw persoonlijke Zoomlink om in te loggen voor de lezing. U kunt uw digitale informatieboekje en collegeslides in een tabblad openzetten of deze zelf uitprinten.

19:00 – Start van de Zoomlezing

20:00 – Einde van de Zoomlezing. 

20:00-20:15 – Korte pauze om even thuis een drankje e.d. te halen. Klik op uw persoonlijke Zoomlink (let op: andere link dan voor de lezing) om in te loggen voor de onderwijsgroep.

20:15 – Start van de Zoom onderwijsgroep. In een kleine groep (± 8-10 deelnemers) kunt u onder begeleiding van een studenttutor vragen stellen, de stof bespreken, stellingen beantwoorden en eventueel de praktijkonderdelen uitvoeren.

Mochten er digitale problemen voorkomen tijdens de avond, dan kunt u altijd mailen naar gezondheidsuni@maastrichtuniversity.nl voor al uw dringende vragen!

 

Fysieke avond

Heeft u altijd al willen weten hoe een fysieke avond Gezondheidsuniversiteit eruit ziet? Hieronder zetten wij een avond voor u op een rij:

18.30 - U kunt zich aanmelden voor de avond. Hier krijgt u een handout van de college slides van die avond en het informatieboekje. 

18.45 - De collegezaal gaat voor u open en u kunt plaatsnemen in de zaal. 

19.00 - Start van de lezing.

Impressie postermakt20.00 - Einde van de lezing en start van de postermarkt. Tijdens de postermarkt kunt u genieten van een kopje koffie/thee/sap met een gezonde snack. De studenttutoren zullen u uitleg geven over de verschillende posters en er is gelegenheid om vragen te stellen. 

20.30 - Start onderwijsgroep, in een kleine groep (± 8-10 deelnemers) kunt u onder begeleiding van een studenttutor vragen stellen, de stof bespreken, stellingen beantwoorden en eventueel de praktijk onderdelen uitvoeren. 

21.30 - Einde van de avond.