Algemeen

Meer leren over gezondheid

Op deze pagina bieden wij u een aantal links aan, die zeker de moeite waard zijn om een kijkje te nemen!

Gezondheidsuniversiteit Facebook
Like de Facebookpagina van de Gezondheidsuniversiteit en verbreed uw kennis door mee te doen aan de Gezondheidsuniversiteitsquiz!

Gezond Idee
Gezond Idee is een initiatief van het Maastricht UMC+. Het is een website vol kennis en tips over het behoud en de bevordering van je gezondheid.

MUMC+
Dé website van het Maastricht UMC+. 

Taskforce QRS Taskforce QRS
Taskforce QRS heeft als doel om de overlevingskans van slachtoffers van een plotse hartstilstand te vergroten. De visie is dat het voortgezet onderwijs de beste plek is om te leren reanimeren. De reanimatie trainingen worden gegeven door studenten geneeskunde die opgeleid worden tot reanimatieinstructeur. Tot op heden zijn er al ruim 20.000 leerlingen in het voortgezet onderwijs getraind! Kijk voor meer informatie op de site van Taskforce QRS.

Rosalind Franklin Contest RFC 
De Rosalind Franklin Contest (RFC) is dé interfacultaire medische kennis- en vaardigheden quiz voor geneeskundestudenten uit heel Nederland die zich in de bachelorfase van hun opleiding bevinden. De wedstrijd wordt georganiseerd door geneeskundestudenten uit Maastricht. Dit jaar vindt de wedstrijd plaats op 25 mei 2019. Het publiek kan ook deelnemen en maakt kans op mooie prijzen! Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de site van RFC. 

Tips van handige, informatieve en betrouwbare sites zijn altijd welkom! Stuur een mailtje naar: gezondheidsuni@maastrichtuniversity.nl