Gezondheidsuniversiteit

Nieuwe reeks Gezondheidsuniversiteit mei 2020: hersenen & zenuwen

DE VOORJAARSREEKS VAN DE GEZONDHEIDSUNIVERSITEIT (thema ‘Hersenen & zenuwen’, start 20 mei) GAAT NIET DOOR! Mensen die zich reeds hebben ingeschreven, worden via email nader geïnformeerd.

Wij zijn als bestuur druk bezig met de organisatie van de 16e reeks, die als onderwerp heeft: ‘Hersenen & zenuwen’.

Aan bod komt onder meer: hoe zitten ze in elkaar, het verschil tussen centrale en perifere zenuwstelsel, de werking van zenuwen, verschillende neurologische aandoeningen maar ook leuke bijpassende praktijkonderdelen. Het zal een heel leuke en natuurlijk ook zeer leerzame reeks worden. Er is geen specifieke vooropleiding voor deelname vereist. Het enige dat u nodig heeft, is een gezonde belangstelling voor de werking van het menselijk lichaam.

De avonden vinden plaats op 20 en 27 mei, en, 3, 10 en 17 juni van 19:00 – 21:30 uur op de Universiteit Maastricht, Universiteitssingel 40 6229 ER Maastricht (het gebouw en de zaal zijn toegankelijk voor rolstoelen). Meer informatie over de route & parkeren.

De inschrijving verloopt via Studium Generale.

De inschrijfkosten voor de reeks zijn 25 euro (lesboekjes niet in kleur) of 30 euro (lesboekjes in kleur). Dit is inclusief koffie/thee, een gezonde snack en een certificaat (bij deelname aan teminste drie van de vijf avonden).

VBij vragen of voor meer informatie kunt u altijd mailen naar gezondheidsuni@maastrichtuniversity.nl. Houd ook onze Facebook-pagina in de gaten!

Op deze pagina zullen we alle posters en documenten plaatsen, zodat u ze thuis nog eens kunt nalezen. De documenten zullen steeds uiterlijk zondagavond voorafgaande de woensdag worden gepubliceerd.