Gezondheidsuniversiteit

Nieuwe reeks Gezondheidsuniversiteit november 2020: Infectieziekten - Let's go viral!

InfectieziektenNa een afgelaste voorjaarsreeks van de Gezondheidsuniversiteit, hebben wij eindelijk goed nieuws! Op 18 november start de nieuwe online reeks van de Gezondheidsuniversiteit met het thema: ‘Infectieziekten – Let’s get viral!’. Heeft u altijd al wat meer willen weten over hoe de verschillende ziekteverwekkers (bacterieel, viraal, parasitair, fungaal) eruit zien, hoe zij schade aanrichten in ons lichaam, en al de verschillende aspecten die hieraan verbonden zijn? Dan is dit uw kans. We gaan deze reeks in op diverse infectieziekten. Uiteraard zullen wij ook een hele avond toewijden aan het nieuwe SARS-CoV-2 virus, de veroorzaker van COVID-19. Op deze COVID-avond kunt u uw vragen stellen aan een panel met experts. Het belooft weer een heel interessante en veelzijdige reeks te worden!

De avonden starten met een lezing van een expert en zullen eindigen met een onderwijsgroep, waar u dieper ingaat op de stof samen met een groep deelnemers onder begeleiding van een geneeskundestudent. Er is geen specifieke vooropleiding vereist, interesse in het menselijk lichaam is voldoende!

De avonden vinden online via Zoom plaats op 18, 25 november en 2, 9, 16 december 2020 van 19:00-21:00 uur. De kosten voor deelname aan alleen de lezingen zijn €5. Toegang tot de lezingen én de onderwijsgroepen kost €7,50. Bij deelname aan ten minste 3 avonden zult u ook een online certificaat ontvangen.

Aanmelden kan direct online via: https://www.aanmelder.nl/120034/subscribe. Aanmelden kan ook via Studium Generale: Mail dan naar sg-lectures@maastrichtuniversity.nl of bel naar 043 388 53 07.

Meer informatie over de Gezondheidsuniversiteit, het programma van de nieuwe reeks en de sprekers kunt u vinden op gezondheidsuniversiteit.nl of via facebook.com/gezondheidsuniversiteit.

Op deze pagina zullen we alle posters en documenten plaatsen, zodat u ze thuis nog eens kunt nalezen. De documenten zullen steeds uiterlijk zondagavond voorafgaande de woensdag worden gepubliceerd.