Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.
bestuur
V.l.n.r.: Myla van Cromvoirt, Dirkje Swennen, Marilaine Weerts, Anne-Fleur Gielen en Marieke van Acht

Voorzitter - Anne-Fleur Gielen

Mijn naam is Anne-Fleur Gielen en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Geneeskunde. Dit is mijn tweede reeks als bestuurslid van de Gezondheidsuniversiteit, waarin ik de functie Voorzitter bekleed. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en kijk uit naar een mooie reeks, waarin we u eindelijk weer fysiek mogen verwelkomen!

Anne
dirkje

Innovatie & Expansie - Dirkje Swennen

Ik ben Dirkje Swennen, 21 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar geneeskunde. Ik ben heel erg blij dat ik deze reeks voor de tweede keer kan meewerken aan Gezondheidsuniversiteit. Ik zal tijdens de komende reeks de functie van Innovatie en expansie uitvoeren. Ik ben vooral achter de schermen actief met de nieuwsbrieven, de Verdiep treeks en de Medschool reeksen.
Ik kijk er alvast naar uit om samen met het bestuur en de student-tutoren er weer een leerrijke reeks van te maken!

Inhoud - Marilaine Weerts

Hoi, ik ben Marilaine Weerts, ik ben 19 jaar oud en ik zit momenteel in mijn 2de jaar van gezondheidswetenschappen. De komende reeks zal ik de functie van inhoud vervullen. Ik zal vooral achter de schermen aan het werk zijn om enthousiaste sprekers te regelen en om de informatieboekjes samen te stellen. Met al uw leuke tips of vragen over de inhoud kan u altijd bij mij terecht. Ik kijk er alvast naar uit om samen met het bestuur en de studenttutoren er weer leerrijke reeks van te maken!

marilaine
marieke

Financiën & Logistiek - Marieke van Acht

Ik ben Marieke van Acht. Ik ben twintig jaar oud en ben momenteel bezig met mijn tweede jaar van Gezondheidswetenschappen. Ik ben sinds deze reeks lid van de Gezondheidsuniversiteit en vervul momenteel de functie van Financiën en Logistiek. Dit betekent dat ik me bezig houd met alle financiële en logistieke taken die komen kijken bij de organisatie van de reeks. Ik heb zin in een mooie reeks en vind het fijn dat we weer de mogelijkheid hebben om elkaar op campus te ontmoeten!

Publieke Relaties - Myla van Cromvoirt

Ik ben Myla van Cromvoirt, 22 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar van Geneeskunde. Ik heb al 2 reeksen meegeholpen aan de organisatie voor de Gezondheidsuniversiteit en ik heb ook weer heel veel zin in mijn derde reeks! Ik heb dit keer weer de functie Publieke Relaties gekregen, hierin zal ik contact hebben met deelnemers en vooral de social media en website bijhouden. Laten we er weer een mooie, leerzame reeks van gaan maken met z’n allen!

myla
Sluit de enquête