Bestuur
V.l.n.r.: Marilaine Weerts, Céline van Craenenbroeck, Dirkje Swennen, Marieke van Acht, Charlotte Wiersma
Voorzitter - Dirkje Swennen

Ik ben Dirkje Swennen, 22 jaar oud en ik zit in mijn vierde jaar geneeskunde. Ik ben heel erg blij dat ik deze reeks voor de derde keer kan meewerken aan Gezondheidsuniversiteit. Ik zal tijdens de komende reeks de functie van 'Voorzitter' uitvoeren. Samen met de andere leden van het bestuur kijk ik er naar uit om opnieuw een gezellige en leerrijke reeks voor u te organiseren. We verwelkomen u graag opnieuw in november!

Dirkje
Financiën en logistiek - Charlotte Wiersma

Mijn naam is Charlotte, ik ben 22 jaar oud en studeer geneeskunde. Ik ben al een aantal jaar betrokken bij de Gezondheidsuniversiteit. Zo heb ik in het bestuur gezeten voor reeks 16 en reeks 17 en was ik tutor tijdens reeks 18 en reeks 19. Daarnaast zit ik ook in de Expansie commissie waarmee we de MedSchool reeksen organiseren voor middelbare scholieren die in de studie geneeskunde geïnteresseerd zijn. Ik heb er veel zin in en hoop met de rest van het bestuur en de tutoren weer een geslaagde reeks te kunnen organiseren. Mocht u vragen hebben over financiën of logistieke vragen dan mag u altijd mailen of mij tijdens één van de avonden aanspreken. Hopelijk tot snel bij al weer de 20e reeks!

Charlotte
Inhoud - Marilaine Weerts

Hoi, ik ben Marilaine Weerts, ik ben 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van gezondheidswetenschappen. Dit is mijn tweede reeks en ik zal deze reeks weer de functie van inhoud vervullen. Ik zal vooral achter de schermen aan het werk zijn om enthousiaste sprekers te regelen en om de informatieboekjes samen te stellen. Met al uw leuke tips of vragen over de inhoud kan u altijd bij mij terecht. Ik kijk er alvast naar uit om samen met het bestuur en de studenttutoren er weer een leerrijke reeks van te maken!

Marilaine
Céline
Expansie en innovatie - Céline van Craenenbroeck

Ik ben Céline Van Craenenbroeck, 21 jaar oud en ik zit in mijn vierde jaar geneeskunde. Tijdens deze reeks van de Gezondheidsuniversiteit zal ik de functie Innovatie & Expansie bekleden. Ik zal mij vooral bezighouden met de nieuwsbrieven, Medschool en de Verdiept reeks in maart. Ik kijk er naar uit om er een leerzame reeks van te maken!

 

Publieke Relaties - Marieke van Acht

Hoi! Ik ben Marieke van Acht. Ik ben twintig jaar en studeer gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. Ik zit momenteel in mijn derde en daarmee laatste jaar van mijn bacheloropleiding. Voor de Gezondheidsuniversiteit houd ik me bezig met PR; dit houdt vooral in dat ik bezig ben met de communicatie met bijvoorbeeld deelnemers en studenten. Ook het verspreiden van promotiemateriaal valt binnen mijn takenpakket. Het is voor mij de tweede keer dat ik deelneem aan het bestuur van de Gezondheidsuniversiteit. Ik kijk er naar uit om in november iedereen weer te verwelkomen op de FHML!

Marieke
Sluit de enquête