Groepsfoto
V.l.n.r.: Danée Kleijnen, Laura de Bruin, Renée Moers, Esmee van den Berg
Voorzitter - Renée Moers

Hoi allemaal! Ik ben Renée, 21 jaar oud en afgelopen december heb ik m’n Bachelor Biomedische Wetenschappen afgerond aan de Universiteit Maastricht. Ik zal tijdens de komende reeks de functie 'Voorzitter' gaan vervullen. Dat houdt in dat ik de eindverantwoordelijke ben voor een succesvolle nieuwe reeks en tevens het aanspreekpunt ben. Dus aarzel niet en kom gerust met al uw vragen naar mij! Omdat ik zelf ook uit Maastricht kom, kijk ik ernaar uit om het gezondheidsbewustzijn te bevorderen bij de mensen in Maastricht en omstreken en hopelijk mag ik u verwelkomen in mei en juni bij alweer reeks 22 van de Gezondheidsuniversiteit!

Renée
Financiën en logistiek - Esmee van den Berg

Hoi, ik ben Esmee, 21 jaar en derdejaars biomedische wetenschappen student aan de Universiteit van Maastricht. Voor aankomende reeks neem ik de rol van financiën en logistiek op me. Ik zorg ervoor dat de avonden soepel verlopen en regel daarvoor verschillende zaken achter de schermen gerelateerd aan uiteraard de financiën en ook de logistiek. Aarzel niet om mij aan te spreken bij vragen. Ik kijk er naar uit om u te zien en te mogen verwelkomen tijdens onze reeks in mei en juni!

Esmee
Inhoud - Laura de Bruin

Dia dhuit! Ik ben Laura, een derdejaars geneeskunde student. Ik kom oorspronkelijk uit Ierland, maar ik ben een paar jaren geleden naar Nederland geëmigreerd om geneeskunde (International Track of Medicine) te studeren. Ik zal tijdens de komende reeks de functie van ‘’inhoud’’ uitvoeren. Dat betekent dat ik informatieboekjes samen zal stellen, en leuke en interessante sprekers zal regelen. Met alle vragen of opmerkingen over de inhoud van de reeks kunt u dus bij mij terecht. Ik kijk er alvast naar uit om samen met het bestuur een leuke en leerzame reeks te organiseren.

Laura
Publieke Relaties - Danée Kleijnen

Hoi allemaal! Ik ben Danée, 20 jaar en derdejaars geneeskundestudent. Tijdens de aankomende reeks van de Gezondheidsuniversiteit vervul ik de functie ‘Publieke Relaties’. Als PR zorg ik voor de verspreiding van het promotiemateriaal en de werving van deelnemers. Daarnaast houd ik mij bezig met de communicatie met de deelnemers en studenten. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd bij mij terecht. Ik kijk er naar uit om er samen een mooie reeks van te maken. Hopelijk tot dan! 

Danée
Sluit de enquête