Expansiecommissie Gezondheidsuniversiteit

Expansie Commissie

Naast het organiseren van de reguliere reeksen van de Gezondheidsuniversiteit vanuit het MUMC+, organiseert de Gezondheidsuniversiteit ook diverse andere projecten: de Gezondheidsuniversiteit Verdiept en de Gezondheidsuniversiteit MedSchool.

Organisatie
Voor het organiseren van deze projecten hebben we een speciale commissie opgericht, de Gezondheidsuniversiteit Expansiecommissie. Deze commissie bestaat uit Nick van Montfort, Nienke Wijsen, Niels ten Raa en Shahan Darwesh. Heeft u interesse in een van deze projecten of wilt u graag meer informatie ontvangen? Of bent u geïnteresseerd in een samenwerking met de Gezondheidsuniversiteit? Neem dan contact op met de Gezondheidsuniversiteit Expansiecommissie, via gezonduni-ext@maastrichtuniversity.nl 

Nick

Ik ben Nick van Montfort, 22 jaar oud en heb in 2020 mijn bachelor Geneeskunde afgerond. Vanwege gebrek aan reismogelijkheden heb ik niet voor een tussenjaar maar een andere studie gekozen: Human movement sciences (vanwege mijn passie voor sport en voeding), hier ben ik nu druk mee bezig. De optie om hierna verder te gaan met de coschappen houd ik nog altijd open. Sinds 2019 ben ik lid van de expansie commissie en ben ik vorig jaar verantwoordelijk geweest voor de reeks in Roermond en omstreken. Ik ben blij lid te zijn van deze commissie omdat ik zo jongeren kan helpen met het maken van een goede keuze voor hun toekomst en mijn opgedane medische kennis kan delen!

Nienke

Ik ben Nienke Wijsen, 23 jaar oud en vijfdejaars geneeskundestudent. Welke specialisatie ik na mijn studie wil doen, weet ik nog niet. Wel weet ik dat ik daarnaast iets wil doen in het onderwijs. Ik vind het ontzettend leuk om les te geven en anderen enthousiast te maken over dingen waar ik zelf enthousiast van word, zoals geneeskunde! Ik ben daarom blij dat ik met Medschool al naast mijn coschappen hiermee bezig mag zijn door het organiseren van de bijeenkomsten en tijdens de avonden zelf groepjes te begeleiden. Hopelijk tot ziens bij een van de reeksen!

Niels

Ik ben Niels ten Raa, 21 jaar oud en bijna klaar met mijn bachelor Geneeskunde. In het verleden ben ik ook bestuur geweest van de normale reeksen van de gezondheidsuniversiteit en sindsdien ben ik blijven kleven. Nu organiseer ik samen met de rest van de Expansie Commissie de Medschool reeksen. Hierbij ben ik zelf verantwoordelijk voor de reeks in Maastricht. Ook dit jaar zetten we weer samen met al onze tutoren een paar leuke informatieve reeksen in elkaar en kan ik alleen maar hopen dat deze reeksen jou als middelbare scholier prikkelen om ook Geneeskunde te gaan studeren!

Shahan

Mijn naam is Shahan Darwesh en momenteel ben ik bezig met de tweede fase van het A-KO. Vanaf dit jaar ben ik samen met mijn collega’s van de Expansie commissie verantwoordelijk voor het organiseren van de Medschool reeksen. Onze visie hierbij is het opzetten van informatieve en vooral toegankelijke reeksen. Wij worden hierbij ondersteund door enthousiaste (student) tutoren die hun best doen om kwalitatief hoogstaande presentaties te maken en te geven. Wij hopen dat aan het einde van de reeksen dat jullie net zo enthousiast zijn over (bio)medische vraagstukken als dat wij dat zijn en hopelijk zien we jullie allemaal als geneeskunde studenten terug op de universiteit.

Sluit de enquête