Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Bestuur Reeks 17

bestuur
v.l.n.r.: Charlotte Wiersma, Myla van Cromvoirt, Fleur Cremers, Tristan Quadakkers en Yu Fan Chen

Voorzitter

Ik ben Fleur Cremers, 21 jaar oud en een laatste jaar University College Maastricht student. Dit is mijn tweede reeks als bestuurslid van de Gezondheidsuniversiteit. Jullie hebben mij wellicht de vorige reeks leren kennen als het bestuurslid dat de functie ‘Inhoud’ bekleedde. De komende reeks zult u mij leren kennen als de voorzitter. Ik heb hier heel veel zin in en kan niet wachten om het resultaat met jullie te delen. Samen met mijn bestuur en onze studenttutoren hopen wij in ieder geval weer een geweldige reeks voor u neer te zetten! Ik kijk ernaar uit u daar te zien!

Fleur Cremers
Fleur Cremers

Innovatie & Expansie

Charlotte
Charlotte Wiersma

Hallo, ik ben Charlotte Wiersma, 21 jaar oud, derdejaars geneeskundestudent en dit wordt mijn tweede reeks bij de Gezondheidsuniversiteit. Ik ga de functie Innovatie en Expansie op me nemen. Dat betekend dat ik de nieuwsbrieven zal schrijven en verantwoordelijk ben voor de Verdiept reeks in maart. Ik heb er heel veel zin in om hier mee aan de slag te gaan en hoop u allen te zien in maart of in mei!

Inhoud

Ik ben Yu Fan Chen, 21 jaar oud en ik ben een derdejaars geneeskunde student. Afgelopen reeks heb ik de functie Publieke Relaties bekleed en deze reeks zal ik de functie Inhoud vervullen. Ik bepaal de inhoud van de colleges en informatieboekjes. Verder ben ik verantwoordelijk voor het uitnodigen van- en contact onderhouden met de sprekers van de lezingen. Heeft u leuke ideeën voor deze reeks, of zelfs al voor die hierna? Aarzel dan niet om op mij af te stappen! Samen met mijn bestuur en een grote groep aan studenttutoren gaan we ons best doen om weer een geweldige reeks voor u neerzetten! Ik kijk ernaar uit u daar te zien!

Yu Fan
Yu Fan Chen

Financiën & Logistiek

Tristan
Tristan Quadakkers

Hoi, ik ben Tristan Quadakkers, 20 jaar oud en momenteel bezig met mijn 2e jaar van Geneeskunde. Tijdens deze reeks van de Gezondheidsuniversiteit zal ik voor het eerst een functie bekleden, namelijk die van Financiën & Logistiek. Normaal zou ik alles regelen rondom logistiek voor de collegereeks op locatie, maar nu ligt de nadruk meer op de online voorzieningen. Tevens houd ik me bezig met de financiële administratie. Ik heb hier ontzettend veel zin in en hoop samen met de andere leden van het bestuur een hele mooie online reeks neer te zetten, waarvan zowel deelnemers als organisatoren weer veel kunnen leren!
Mocht u problemen ervaren met online verbindingen of vragen hebben over het gebruik van Zoom kunt u mij altijd mailen!

Publieke Relaties

Hallo, mijn naam is Myla van Cromvoirt, ik ben 21 jaar oud en ik zit momenteel in mijn 2e jaar van de studie Geneeskunde. De komende reeks zal ik de functie van Publieke Relaties bekleden. Dit houdt in dat ik me bezig houd met de promo voor de reeks, het werven van studenttutoren en nieuwe bestuursleden en de socials en de website up to date houd. Ik kijk erg uit naar de komende reeks 'Neurologisch' en ik ben ervan overtuigd dat het erg interessant gaat worden. Samen met de andere leden van het bestuur, de studenttutoren en natuurlijk de deelnemers gaan we er weer een succes van maken!

Myla
Myla van Cromvoirt
Sluit de enquête