Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.
Bestuur
V.l.n.r.: Tristan Quadakkers, Myla van Cromvoirt, Anne-Fleur Gielen, Dirkje Swennen en Simone Post

Myla van Cromvoirt, Voorzitter

Hallo, mijn naam is Myla van Cromvoirt, ik ben 21 jaar oud en ik zit momenteel in mijn 3e jaar van de studie Geneeskunde. De komende reeks zal ik de functie van Voorzitter bekleden. De nieuwe reeks ‘Spijsvertering- een wereld vol verbijstering’ zal voor het eerst hybride georganiseerd gaan worden, dus zowel op de campus als online. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het weer een mooie reeks gaat worden. Ik hoop u binnenkort te zien, online of eindelijk weer op de campus!

voorzitter

Tristan Quadakkers, Innovatie & Expansie

tristan

Hoi, ik ben Tristan Quadakkers, 21 jaar oud en momenteel bezig met mijn derde jaar van Geneeskunde. Tijdens deze reeks van de Gezondheidsuniversiteit zal ik de functie van Innovatie & Expansie bekleden. Dat betekent dat ik de nieuwsbrieven zal schrijven en verantwoordelijk ben voor de Verdiept reeks in maart. Ik heb er heel veel zin in om hiermee aan de slag te gaan en hoop u allen te zien  bij de komende reeks!

Dirkje Swennen, Inhoud

Ik ben Dirkje Swennen, 21 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar geneeskunde. Ik ben heel erg blij dat ik deze reeks voor de eerste keer kan meewerken aan de Gezondheidsuniversiteit. Ik zal tijdens de komende reeks de functie van Inhoud vervullen. Ik zal vooral achter de schermen aan het werk zijn om enthousiaste sprekers te regelen en om de informatieboekjes samen te stellen. Met al uw leuke tips of vragen over de inhoud kan u altijd bij mij terecht. Ik kijk er alvast naar uit om samen met het bestuur en de studenttutoren er weer een leerrijke reeks van te maken!

Anne-Fleur Gielen, Financiën & Logistiek

AF

Mijn naam is Anne-Fleur Gielen en ik ben 19 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Geneeskunde. Dit is mijn eerste reeks als bestuurslid van de Gezondheidsuniversiteit, waarin ik de functie Financiën en Logistiek bekleed. Dit betekent dat ik de begroting maak, alle financiële zaken regel en de logistieke taken op me neem. Ik kijk uit naar een mooie reeks, waarin we u zowel fysiek als online kunnen verwelkomen!

Simone Post, Publieke Relaties

Hallo, ik ben Simone Post, 20 jaar oud en tweedejaars geneeskunde student. Dit is mijn eerste reeks bij de Gezondheidsuniversiteit en deze periode zal ik de taak van publieke relaties vullen. Bij mij kunnen jullie dus terecht voor de vragen over uw aanmelding en de certificaten. Daarnaast zorg ik ook voor de promotie en werving van studenttutoren voor de nieuwe reeks Spijsvertering. Ik ben ervan overtuigd dat het een interessante reeks gaat worden en ik kan niet wachten om jullie weer te zien op de universiteit.

Sluit de enquête