Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Organisatie & medewerkers

Bestuur Gezondheidsuniversiteit reeks 16

Foto Tessa
Tessa Teunissen - Innovatie & Expansie

Hallo, ik ben Tessa Teunissen, 21 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent. Mogelijk kent u mij nog van de afgelopen reeks. Tijdens reeks 15 heb ik de functie ‘Logistiek en Financiën’ bekleed. Aankomende reeks zal ik gaan over de functie Expansie en Innovatie. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het organiseren van de Gezondheidsuniversiteit Verdiept. Dit is een extra collegereeks waarin wij u lopende onderzoeken, innovaties en nieuwe technieken binnen de gezondheidszorg laten zien. Daarnaast zet ik de Gezondheidsuniversiteit Medschool reeksen op. Deze reeksen bieden wij aan 5 vwo-leerlingen aan, zodat zij alvast kennis kunnen maken met geneeskunde en het beroep als arts. Natuurlijk ben ik ook nog betrokken bij de reguliere reeksen, al is dit meer in een ondersteunende rol. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in en hoop u dan ook aankomende reeks weer te zien!

Foto Amber
Amber Hameleers - Voorzitter  

Ik ben Amber Hameleers, 21 jaar oud en derdejaars geneeskundestudent. Dit is mijn tweede reeks als bestuurslid van de Gezondheidsuniversiteit. Vorige reeks heeft u mij leren kennen als het gezicht achter alle promotie. Tijdens de 16e reeks mag ik de functie van voorzitter ‘vervullen. Samen met een heel leuk bestuur en een grote groep aan studenttutoren gaan we met plezier weer een geweldige reeks voor u neerzetten. Ik kijk ernaar uit u daar te zien!

 

 

Foto Rosa
Rosa Visser - Inhoud

Ik ben Rosa Visser, 20 jaar en derdejaars geneeskundestudent. Dit is de eerste reeks van De Gezondheidsuniversiteit waaraan ik meewerk. Jullie zullen mij leren kennen als het bestuurslid dat de functie ‘Inhoud’ bekleedt. Ik bepaal de inhoud van de colleges, informatieboekjes en posters. Verder ben ik verantwoordelijk voor het uitnodigen van en contact onderhouden met de sprekers voor de lezingen. Heeft u leuke ideeën voor deze reeks, of zelfs al voor die hierna? Aarzel dan niet om op mij af te stappen!

Bram Roelofs - Publieke Relaties 

Ik ben Bram Roelofs, 21 jaar oud en ben tweedejaars geneeskundestudent. Het is de eerste reeks die ik mag organiseren en tijdens deze reeks vervul ik de functie Publieke Relaties. Jullie zullen mij vooral terugzien als het gezicht achter alle promotie die u voorbij zult zien komen, zoals bijvoorbeeld op Facebook of op onze website. Verder ben ik het aanspreekpunt en kunt u met al uw vragen bij mij terecht. Dus schroom vooral niet om op mij af te stappen. We gaan met z’n allen ons uiterste best doen om er weer een succesvolle reeks van te maken en ik kijk ernaar uit u daar te zien! 

Charlotte Wiersma - Financiën & Logistiek 

Hallo, ik ben Charlotte Wiersma, 20 jaar oud en tweedejaars geneeskundestudent. Dit wordt mijn eerste reeks en ik ga de functie Financiën en Logistiek op me nemen. Ik ga de logistieke zaken rondom de reeks zo goed mogelijk proberen te regelen en de financiën voor de Gezondheidsuniversiteit Maastricht bijhouden. Afgelopen reeks heb ik al mee mogen kijken hoe alles in z'n werk gaat. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop u ook!

Sluit de enquête